Dagens

Det har pågått ett litet socialt experiment på vägen till jobbet i ett par veckor nu. Det är så att väldigt väldigt ofta så cyklar jag förbi en kille som uppenbarligen tar samma cykelväg som jag, fast han cyklar syd och jag cyklar norr. Han är ganska lik Ainas tatuerare Henrik faktiskt, eller åtminstone kroppsform och etnicitet vad nu det kan vara. Eller de kanske är superariska förresten, vad vet jag.Hur som helst så storsmilar jag alltid när vi cyklar förbi varandra, jag menar vi ser ju varandra varje dag, och idag var första gången han log tillbaka. Först tänkte jag att det var för att han ju vid det här laget måste ha lagt märke till att vi ses varje dag men sen så insåg jag att det skulle kunna vara för att vi sågs både på morgonen och på eftermiddagen idag, eftersom att jag cyklade hem senare än vanligt för att jag tittade in på Läkarmissionen, men mer om det senare. Det kan ju även ha varit för att jag bara har sett honom på morgonen och han kanske verkligen inte är en morgonmänniska. Jag uppdaterar när jag vet mer.

                                                                     

Midsommar and so whatJa det blev lite midsommar i alla fall. Jag vaknade med ont i hela kroppen idag. Jag smög ut på verandan barfota och träet var alldeles uppvärmt. Vallmon blommar nu, förra året hade den blommat över innan studenten. Träffade en humla som större än en.. kapsyl, kanske. Nu ska jag åka till mitt summer resort, lilla herrns mamma.                                                                       

Killer blonde

Jag har hört att hon den där Aina fyllde år igår! Av mig fick hon såna där shiny svarta leggings (när jag var liten hette det tajts) som vi har letat efter ett tag nu men aldrig orkat prova. Ja vi har likadana. I alla fall så blev det det kanske mest överarbetade paket jag någonsin gjort:Aina och jag kanske har lite svårt att uppfattas som 20-åringar av omgivningen kan jag tänka mig, serietidningar är definitivt ett missförstått medie som inte alls är till för barn. Ja juste, jag köpte lite ny Hellblazer kanske. Jag köpte det andra seriealbumet på sci-fi bokhandeln och jag tycker det är så jäkla pinsamt att gå runt med deras påse. Egentligen så är jag ju värsta rollspelsnörden men jag kanske inte vill skylta med det. Sen så fanns den ju på Comics Heaven också så det var lite darn. Han som äger stället ser för övrigt exakt ut som Comic Book Guy i Simpsons.Mitt egentliga syfte med inlägget var inte att prata serier kanske, jag insåg att jag inte har vikt ut mig på internet på en evighet, typ flera månader(!) Juförsig så fick jag inte med så mycket utvikande kanske men det är känslan som räknas!                                                                    

In the Kitchen

Det är ju lite renoveringsfasoner här och se vad man hittade. Hemliga meddelanden är bra."Else-Maria och Eric Lagstedt
Byggde detta hem, med strävsamhet
och umbäranden, men med förhoppning om
många lyckliga år.

Vigsel 20/4 1941

Anneli och Janne renoverade
köket 30/6 1981"


Anneli och Janne är mina föräldrar alltså. Jag fotade för att vi kommer att bli tvungna att måla över det eller något och det är ju lite synd men det kommer nog att bli ett himla fint kök sen.                                                                       

Nya brillzorz

Jag hittade ju ett par nya glasögon i Veddesta som skulle ta två veckor att bli klara, men de ringde efter tre dagar bara, för de hade tydligen mitt glas på lager. Det är lite crazy med tanke på vilka udda kombinationer jag har på synfelen, men inte mig emot liksom. Det känns lite som att av alla glasögon i hela världen så passar de här mig mest awesome.                                                                    

Susette Cassette

Nu tar vaktis semester så nu kommer jag att vara helt ensam i vaktmästeriet. Det är ganska tråkigt när det är tyst. Eftersom att jag inte verkar ha det rätta knycket när det gäller att få radion att fungera så tänkte jag göra ett par blandband så kan jag ju i alla fall lyssna på lite bra musik innan jag tröttnar på den tänkte jag. Fast nej, vår kassettspelare ligger på vinden tydligen, tack för att ni frågade först. Som Mattias skulle säga: Wää.                                                                    

Andra sidan

Om det är någon som är kvar efter allt mitt tentagnällande så kan jag meddela att den gick alldeles utmärkt! Det kanske känns lite som att jag lyckas med något här i livet. Inte för att jag brukar misslyckas mycket! Nu är jag i alla fall en ny och ångestfri människa.

Det blev ju lite firande i form av shopping då kanske och jag kanske råkade köpa en massor av prylar.. Aina tyckte att jag är tråkig när jag fotar allt på golvet så jag skulle försöka att fota grejerna på mig men det var kanske ingen bra idé.. Jag har i alla fall köpt en ny mysig grå kofta för min förra gråa kofta har jag haft så länge att den har gått sönder. Armbandet är nytt också med svarta träpärlor. Och så ett par fina gladiatorsandaler också. Jag vet nog att det finns någon som blir glad av att se en närbild på min vänsterfot.


 
                                                                                                    

psst..

Jag har varit ute och utövat demokrati. Jag skulle vilja förespråka att alla andra gör det också!

Tenta imorgon, efter det ska jag nog gå att prata med som en vanlig person igen, just nu har jag tappat lite elementära sociala kunskaper känns det som, huvudet är fullt av funktionalismen och purismen osv. Men, jag har cake! Faderskapet har fyllt sextio år!Jag kommer att bli skitledsen när tårtan är slut och jag ser den här bilden igen. Men då är i alla fall tentan över. Tjing, vi ses på andra sidan!


No mercy. No hope. No rescue.

Jag har ett helvete med plugget nu men snart är det över. Jag har en hel del att se fram emot, bland annat ett till seriealbum Hellblazer som ska droppa ner i min brevlåda i nästa vecka. Hellblazer är så bra för oavsett hur pissigt man mår så vet man att John Constantine alltid mår sämre. Missförstå mig inte, jag mår bara pissigt när jag pluggar.

      

Recycle it

Jag har tentaplugg nu men jag rymde med mamma till IKEA. Och så tittade vi in på Veddesta Glasögon och hittade ett jättefint par som jag ska ha, men jag måste komma tillbaka efter tentan eftersom att jag inte kunde göra en synundersökning idag för att jag vaknade med värsta allergisvullna ögat. Jag fick inte låna hem dem så länge heller så ni får helt enkelt lita på att de är fina!

Mammas nya motto är släng minst en sak om dagen och jag kan ju bara hålla med! Eller ja, källsortera i vårat fall då. Vi ska börja bygga om köket snart så jag hoppas att jag kommer iväg över midsommar. På tal om källsortering så såg jag någon som hade gjort hattar och diverse av återvinningsmaterial och fick lust att bygga en klänning av konservburkar eller nåt, men det går nog över efter tentan.                                                                    '

RSS 2.0