Bulletproof

Idag fyller Mattias år tänkte jag bara uppmärksamma, för hela världen är nog glada över att få ha upplevt ett helt år till med den pojken!


I fredags var jag på dejt med Aina, vi gick på bio och fotade i provrum såklart. Och så har hon klippt mig, så nu är jag supafresh lagom till att skolan börjar.
Kommentarer
Postat av: Aina

Awesome, allt alltså. & så är jag nyfiken på musiken du hade att skicka :3

2010-01-18 @ 20:50:03
URL: http://gattaca.bubbleroom.se
Postat av: Joel

Grattis till honom.

Apropå... Provrum så har jag hittat på en ny grej till Red Rain, så om du har lust att göra din nya karaktär till en intelligent odöd krigare så behöver du bara fråga. :D

2010-01-19 @ 19:43:08
URL: http://joellindgren.blogspot.com
Postat av: Jo

Jag är gärna odöd menne det skulle ju passa med en nekromantiker nu?

2010-01-19 @ 22:05:54
URL: http://monkeyland.blogg.se/
Postat av: Joel

Mjo. Du kan ju kolla med SMK vad han känner för också. Det är inget som behövs, jag tänkte bara att när jag nu skrivit ned det så ville någon kanske testa.Det GÅR att vara en odöd och nekromantiker, men en del av att vara nekro är just den gradvisa transformationen mot att bli en lich när man börjar bli mäktig. Det tappar lite av spänningen om man mer eller mindre är där ifrån början.SMK tänkte vara krigare ändå, ja? I så fall är han säkert pigg på att testa, då kan han passa på att prova på lite Common Feats för krigare som han säkert är pigg på, eftersom han hjälpte till att hitta på dem.Som sagt, det är inget viktigt. Om någon har lust så finns möjligheten, annars kan man alltid testa senare.

2010-01-19 @ 22:19:04
URL: http://joellindgren.blogspot.com
Postat av: Jo

Jag har en obehaglig idé till en nekromantiker nu i alla fall. SMK skulle ju vara krigare ja :D

2010-01-22 @ 01:42:07
URL: http://monkeyland.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback