Dagens lunchtips

Ok, det blir mycket ätbart på bloggen nu men det är lite för att jag tänker extra på det nu. Jag har flängt runt hela veckan och inte tänkt på mat vilket har resulterat i viktminskning (förmodar jag i alla fall, mina höfter känns ovanligt beniga).

Vår favoritmat i hushållet nu är wraps. Det är typ genialiskt, man tar en tortilla och sen stoppar man precis vad man vill i den.

Vi stekte champinjoner, purjo, falafel och böngroddar i olja och vitlök, och sen har man på lite färska grejer också som paprika och sallad. Sen kan man ju ha lite valfria såser också, exempelvis vitlökssås och chilisås. Ett tips sen när hela konkarongen ska ihop är att vika upp botten först och sidorna sen. GLHF!
The end of time

Så här blev min arbetsplats dårå!

Det är extremt skönt att få upp alla grejer på väggen istället för att ha det på bordet. Ett litet extra plus är att skrivbordet faktiskt är nyslipat och oljat för att jag gjorde en tabbe och lät olja härda på det när jag oljade det förra gången. Så det blev till att slipa ner och göra om, men nu är det superfint i alla fall. 

Skrivbordet är pappasnickrat och hyllorna har ju jag sågat, limmat, spikat, spacklat, slipat och målat ihop. Lampan och stolen kommer från Ikea. 

Den där svartvita bilden ett par inlägg neråt ramade jag in men tyvärr gled den ner från hyllan så att jag fick den i huvudet igår. Så ja, jag ska spika upp Robyn innan jag får henne i huvudet också. 
Pie

Jag är ju lite upptagen med mottagning på KTH dårå. Men den orkar jag inte gå in så mycket på nurå. Eller ja, igår såg vi på Tron, det var kul.

Som självutnämnd pajguru tänkte jag tipsa om att palla några äpplen och röra ihop en äppelpaj när ni får tid! Det är roligast att höfta lite. Min höftning såg ut ungefär så här:

4 st äpplen i kanel och socker
2 dl vetemjöl
1 dl socker
1/2 dl grahamsmjöl
1 dl havregryn
2 msk sirap

Edit: Alltså jag glömde smör :D Jag hade c:a 150 g smör också så klart. 
I can break it down

Jag har fått upp en av mina hemmasnickrade hyllor. Den sitter över skrivbordet med jag har flyttat på skärmen för gipsdammet och skrivbordet står på balkongen för oljning så det blir ingen hel settingbild nu. Hur som helst så har jag en hylla till som ska upp och jag hade tänkt att sätta den i samma höjd med 8 cm mellanrum men Mattias påpekade att det vore fint att sätta den lite högre så att det blir asymmetriskt. Så hallå bloggosfären. Vad tycker ni?
Snickrar

Här är en tjuvkik på vad jag håller på med: IllusionKunde inte låta bli att ta en bild när ljuset låg på också.


RSS 2.0