Pollock

På tal om att imitera Pollock så hittade jag jacksonpollock.org där man kan göra sin egen action painting utan att riskera färgsplatter över hela vardagsrummet. Neat va?

Jag har målat en stol

Så här blev min stol som jag köpte på Erikshjälpen. Innan var den mintgrön och väldigt väldigt smutsig. Sitsen är lite sliten trots nylackad men jag gillar den ändå. 
Fynda ur min garderob

Jag har gjort en kraftsamling för att rensa ut min garderob, om du är intresserad av att få prylar ur min samling så kolla in facebookeventet: Fynda ur Johannas garderob!Min nya favorittröja

Min köpfria månad är över! Men jag är fortfarande sparsam. Mitt första "prylar jag har köpt"-inlägg kom ju halvvägs in i februari.


"Moving through silence".


Jag älskar Weekdays logga. Den är så clean och snygg och blockig.


Let's frame it!

Jag har visat meck med gamla ramar tidigare, men jag tycker att det är så roligt att jag måste tipsa igen. Jag har tidigare gjort en griffeltavla och en broschdyna, men möjligheterna är oändliga! Den här ramen köpte jag på erikshjälpen idag för 70 kronor och nästan likadana går att hitta på alla möjliga loppisar. Kanske för att motiven alltid är skitfula. 

Alltså, man kan ju ta ramen som den är och slänga målningen (alt. måla över målningen) eller måla ramen i sin väggfärg eller nån annan fin färg! 

Man kan:
1. Måla över tavlan med griffelfärg
2. Vaddera tavlan och täcka med tyg och ha broscher eller andra smycken på
3. Måla en egen tavla (om man vill vara amitiös)
4. Göra en enkel färgsplashmålning a lá Jackson Pollock
5. Dra några drag med ens favoritfärg på sprayburk, blir säkert grafiskt häftigt
6. Kopiera upp ett foto att ha i ramen
7. Rolla över tavlan och dra lite elastiska band över tavlan så att man kan fästa sina favoritkort och brev och allt sånt fint man kan ha
8. Dra en tröja med snyggt tryck över tavlan och fästa så att det inte syns
9. Sätta i ett snyggt tyg som tavla
10. Sätta i en affish
11. Hänga den tom på väggen

Ni fattar. 
Aina & Josefine

Bilder från plåtningen med Aina från h4xbox.blogspot.com och Josefine från historiesanciennes.blogspot.com.
Kisses, tea & rock'n'rollJag har varit kreativ! Jag har haft ett öga på fina Josefine från historiesanciennes.blogspot.com så jag bjöd hem henne och Aina och knäppte några bilder. Den här bilden skulle kunna vara framsidan till hennes självbiografi (har jag bestämt alltså)!


Let there be light

Ljuset i min soliga lägenhet är så himla vackert, så jag var tvungen att utnyttja det. 
Uppsala

Började veckan med tågresa till Uppsala. I Uppsala finns kollektivet "sekten" som Kit bor i. De är alltid så underbara och inspirerar mig till att vara precis som jag vill vara. 
RSS 2.0