OH HAI THAR

Jag var på middag med alla funktionärer på sektionen idag. Imorgon blir det sektionsmöte och då ska jag kriga lite på killen som har skrivit en motion om att skapa en nämnd vid namn KUK. Bara för att vår tjejnämnd heter KÖN. Jag hoppas att jag kan inbringa lite "hälsosam respekt" för jämställdhetens skull.
Kära medsystrar

Varför kan vi inte träffas i en grupp av kvinnor utan att diskutera hur tjocka och fula vi är och hur mycket självförbättring vi måste genomföra? Jag trodde att vi kunde definiera oss utanför en tiogradig snyggskala. 

Bold


bild


bildSelf-medication

Jag var tvungen att rymma iväg idag. Hamnade på Arken i Uppsala där Kit har sitt mörkrum. Är så sugen på att fota nu. 


Den här är vid Berlinmuren förresten. 

Courtesy of Kit


Datatjej


Ett foto på delar av projektgruppen för datatjej som jag tog på fina borggården innan hösten började. 

Om jag inte har nämnt något om det så är jag med i en projektgrupp som anordnar en konferens för tjejer som pluggar data. I januari kommer det tjejer från hela Sverige till KTH!


Gotham City.

Maybe it's all
I deserve, now.

Maybe it's just
my time in hell.


Bild från "Year One".


Sea Change

Jag är inte så bra på att koncentrera mig på studier samtidigt som jag lyssnar på musik. Men just den här skivan funkar alltid. 


bild
Mina väggar


Jag har uppdaterat väggarna lite, porträttet som Frida har målat av Philip Glass (wiki: amerikansk oscarnominerad kompositör av minimalistisk modern konstmusik) har fått sällskap av en sönderklippt Clockwork Orange-tröja och en teckning jag köpte i Paris för flera år sedan. 


Dessa små filurer har Mattias köpt. Jag hade inget svart papper till bakgrunden så jag la dit ett gammalt tyg från Ikea som jag köpte på loppis. Vet inte vad han kommer tycka, han är nämligen i London. Fynd


Älghorn som jag plockade upp bakom uthuset på landet, borstade av, skruvade fast på en träbit och målade i min vita väggfärg. 


Ljusstake från loppisen på Ikeas parkering, 50 kronor. 


Sandaler från samma loppis, 20 kronor.


Bloggen

Eftersom det har blivit så att det här främst är en fotoblogg så har jag breddat bloggen lite, så att ni får se större bilder. Fint va? 

Ballonger från min balkong
RSS 2.0