Uppsala

Uppsala är kallt och alla cyklar till och med på vintern. Jag har fått ett erbjudande från en tjej i projektgruppen om en runtvisning i domkyrkan som bara är så mäktig. 

Dagarna är fullspäckade av föreläsningar med konsultföretag som jag inte alls är intresserad av, men även några intressanta företag (alla vill jobba på Google för DET ÄR JU BARA SKITBALLT OCH GREJER!!!!111!11one lololol)
Nu måste jag gå och mingla med ännu mera företag för att få middag. 

bild Uppsala DomkyrkaDatatjej

Här sitter jag på hotellrummet i Uppsala, imorgon börjar datatjej som är en konferens för tjejer som pluggar data. Ikväll ska vi ut på middag och träffa alla deltagare. Nu ska jag ock min roommate fixa upp oss lite innan vi går ut. 

Förresten så var inloggningen till hotellets nätverk login hotel och password uppsala. Det tyckte jag var kul! Jag skulle ha prövat att hollywoodhaxa innan jag gick ner till receptionen och frågade.
Fighting ninjas

Idag körde vi första träningen för året. Vår duktiga instruktör Anna på KTH-hallen ville pröva ett pass bodycombat som hon skulle börja köra på måndag. Aktiva Studenter-gruppen är lite försökskaniner. Combat är en blandning av massa kampsporter intryckt i ett enda pass och för mig som aldrig har kört någon kampsport förut var det skitkul faktiskt. Det är säkert kul även om man har kampsportat innan, men då kanske man vet hur man borde göra och så där. Det var roligt för att det kändes ungefär som att man fick spela med alla karaktärerna i ett fightingspel, och så kan man låtsas att man slåss mot ninjor samtidigt, vilket jag givetvis gjorde. Låtsades alltså, inte slogs mot ninjor på riktigt. 


Kolla en dorky bild!Computzorz

Idag slutade jag skjuta upp på det och köpte en bärbar och två alldeles fräscha terabyte till den stationära. Den bärbara var lite en lyxgrej, bara för att vara lite bekväm på campus och när jag reser. Märkte ni hur casual jag sa det, som om jag reser överhuvudtaget? 

Nu bloggar jag från den i alla fall, och så tog jag en dassig webcambild också. Jag försöker ständigt att använda musen som ligger brevid och blir liksom varje gång förvånad över att den inte funkar. Men för att försvara webcamen så blir inga bilder bra i det här ljuset, så det är alltid nåt. 
Late update on New Year's

Nyår var kul för mig, men jag har nog ändå kommit fram till att jag borde bojkotta högtiden. Det är ändå bara en fabricerad tidsgräns. Själva konceptet nyår är ju alkohol och fyrverkerier, och eftersom jag brukar vara emot skadliga företeelser så är det inte min högtid of choice. 

I år blev jag tvingad att se på Twilight, en film som jag har undvikit att se för att den verkar rätt.. ptja, fruity. Och för att jag gillar andra vampyrfilmer där vampyrer inte glittrar. För att göra upplevelsen överkomlig så körde vi leken "drick när Bella biter sig i läppen eller Edward ser bajsnödig ut". Det är hela tiden, om ni undrar. 


bildRSS 2.0