Första advent
Frost

Idag har jag satt upp en tanig liten gran på balkongen. På balkongens glasrutor är det fullt av frost så jag passade på att ta några foton. Sen tänkte jag visa min nya belysning också, men jag orkade inte byta objektiv, därav närbilden.
Zuul

Mattias har finbesök från Norge och Japan så jag sover hos Aina idag och imorgon. Vi ser på en b-film med Sylvester Stallone. Tänkte bara uppdatera lite sådär. Idag har jag skrivit på mitt textbaserade äventyrsspel, och det ska jag göra imorgon också. Lite tidspressat men skojigt.
Diverse arrogans

Jag fick jättemycket härlig respons över Facebook om min klänning! Tack för det! Det var en härlig kväll trots att planeringen från arrangörernas sida kanske lämnade lite att önska. 

Det märks säkert att jag är rätt upptagen nu för tiden. Jag skrev just en uppsats om hur män framställs i svensk tv-reklam. Alltså jo, jag går data, men det var valfritt ämne och jag ville göra det lätt för mig så då är alltid genus lättillgängligt. Och inte för att låta arrogant eller så (fast nu tänker jag låta arrogant) så märks det att jag har läst sam och kanske skrivit någon mer uppsats i mitt liv än resten har. 

Min poäng var i alla fall att jag inte har glömt bort alla mina vänner eller så. Jag är bara lite upptagen med att koda java. 

Under tiden kan ni ju lyssna på Robyns senaste. Jag tycker inte den är så mycket att hänga i granen, förutom just den här låten.


Going outIdag ska jag på ettans fest! Dessa teknologtraditioner alltså.. Det är en banquette så jag fick slänga på min gamla långklänning. Den sitter fortfarande bra, förutom att jag har lite bredare höfter än när jag var 15 och sydde den. Jag älskade dramatiska färger i den åldern, men nu tror jag att jag ska sy en lite mer nedtonad i marinblått när jag får tid. 


RSS 2.0