Bang Bang

Jag fick äran att fota Aina förra måndagen och här är några av mina favoriter! Jag har schelvfallet lagt upp dem på min flickr också!

 


My little brother just discovered rock'n'roll

Det spöregnar och jag har plockat fram fårskinnstofflorna. Bara en mössa också så är hösten färdig. Jag är så dålig på huvudbonader bara.

Mina ickestockholmska classmates har lovat att tjuvköra med mig i skogen. Körkort i sommar kanske?

  

Adorable!

Ett USB-minne i form av en robot från gadget4all.com. Vem kan motstå!?


Photography

Jag är så jäkla fotosugen. Jag har slängt upp en bild på min flickr bara för att aktivera mig där. Men förhoppningsvis så får jag några nya bilder att visa upp snart.Aina, fota på måndag kanske?          
                                                      

Dagens kap

Självfallet måste jag ju dela med mig av vad jag har fått tag på idag. Jag har köpt fina manpanties på topshop, en mysig grå tröja och fina jeansleggings (ja jag erkänner att det är en rätt bra uppfinning). Lite härliga hy- och hårprodukter från käraste apoteket också. Å, och ett sånt där flätat litet hårband från indiska!När jag kom hem hade jag ett gulligt litet kuvert från Quietland i brevlådan med en bunt smycken. Bra avslutning på dagen.

  

Bonsai

Jag var på IKEA och hittade ingenting förutom den här bonsaien. Har kanske inget skrikande behov av krukväxter egentligen men vad ska man göra? Den är ju så fin! Den ska få en fin stenkruka sen.

   

Silver

Jag köpte just en bunt smycken från Quietland, en jätteduktig hemmapysslare som uppenbarligen inte vet hur man tar betalt än. Passa på!

 

                                                                            

Svartvitt

Jag missade bussen idag och istället för att vänta en halvtimme tänkte jag att jag skulle titta in på Myrorna. Bara titta såklart. Men så hittade jag ju den här lilla dressen för nästan inget alls. Eller liten var den inte, jag har sytt om den ganska mycket. Den hade ärmar också, fast jag tråcklade ihop den utan för jag vet verkligen inte vad jag ska göra med dem. Fast den kanske är lika fin utan. Utan, små puffärmar eller trekvarts med knapp? Skärpet köpte jag också, det kostade 15 kronor.

  


Martha Stewart

Eftersom att jag bara räknar matte hela dagarna nu så blir jag helt till mig så fort jag kommer över något pyssel. En födelsedag kan ju vara en giltig anledning för att få spexa till lite. Jag kan ha gått lite för långt dock. Imorgon ska jag till Andreas och fira, inte bara hans födelsedag utan Stefanies också. Borde jag skaffa något till henne? Det är ju inte som att vi är bästisar men det verkar lite dåligt att komma med bara en superspexig present. Eh, what the heck..Om någon är nyfiken på vad jag har köpt så tror jag att jag utan risk kan avslöja vad det är: första säsongen av denna serie som hela sverige verkar ha missat eftersom att den sändes på svt2.

 

                                                                                            

Provdocka?

Jag hittade min drömprovdocka med alla mina mått. Problemet? Den kostar 5000:- med stativ. Vissa köper juförsig telefoner för mer. Det skulle vara jätteskönt att kunna nåla upp klänningar på en sån här.

          

Aren't I just good enough to eat?

Jag drömde att mitt hus blev attackerat av Batmanskurkar. När jag vaknade hade jag bara två timmar kvar att sova, och nu mår jag jävligt illa.

      

W T F ?

Min blogg har blivit sammanfattad med orden "handlar mest om kläder, och andra grejer hon har köpt".
Jag skulle vilja påpeka att man kan läsa massor av andra intressanta saker som till exempel vad jag spelar eller.. ok, det var mest det. För att lägga lite motvikt så kan jag berätta om den intressanta tanten jag stötte på inne på toaletten på KTH Kista. När jag kom in stod hon och tvättade händerna. När jag kom ut stod hon och tvättade händerna. När jag stod utanför och väntade antar jag att hon också tvättade händerna, men efter ett par minuter kom hon ut. Då passade hon på att passera ett grabbgäng varav en nyste och hon utbrast "Stå inte i dörröppningen och hosta på folk!" Jag gick förbi de stackar uppskrämda pojkarna och förklarade att hon var en crazy lady.

För att inte bryta trenden så tänkte jag nämna att jag köpte Heroes of Might and Magic V för 29kr, kändes värt! Vilket kvalitetsspel.

      

Subcultures

Mot viss förmodan så fick jag ett par vänner när skolan började, två av dem kommer inte från Stockholm. Första gången jag träffade någon som var nyinflyttad i staden var ju förra året på konstvetenskapen när Rebecka emigrerade från det jag förväntar mig var ett kallt och skogigt Örnsköldsvik. Det blev lite av en kulturkrock, en blandning av skotrar och luftgevär. Just därför så är jag ju redan lite invand vid dessa varelser från det mörka inlandet men det sker ändå fortfarande en del krockar som jag kan fascineras av. Idag fick jag nämligen frågan: "Men emos och poppare, det är väl samma sak?" varpå det från min sida följde en grundlig lektion i ungdomens subkulturer. Ni vet, bara för att både poppare och emos klär sig i svart och har converse och stort hår och går lite kobent så betyder det inte att det är samma sak.

Själv kommer jag undan med nöd och näppe i och med att begreppet emo inte ens fanns (i Sverige) när jag var i tonåren. Jag bjuder på den här bilden ändå, för det slog mig att det nu mer finns människor som inte har en aning om hur jag såg ut i yngre år. Här är det, jag outar mig själv som alternativ:Lägg märke till att Aina är i bakgrunden också. Hon var hardcore.

                                                     

RSS 2.0