I have an elephant in my pocket

Jag har gjort värsta klippen idag som jag är otroligt nöjd med faktiskt! Det var soligt och underbart väder så jag åkte till Sundbyberg och tittade in på Myrorna och av en slump hittade jag in på Stadsmissionen också, båda är ganska nyöppnade tror jag, jättefina lokaler. Jag köpte i alla fall de här två sjalarna! Jag sover ju till och med med sjal nu när min nacke krånglar lite, det ser jättegulligt ut, jag lovar!Dessutom så hittade jag den här smaskiga uppsättningen saker på tradera och kunde bara inte låta bli, 1500:- gick det för och det är jäkligt bra, för det är svårt att få tag på ett Nintendo DS Lite för mycket mindre än nypris och nu får jag två spel med och Pokémon skulle jag ju ha köpt ändå och Mario Kart ska vara riktigt saftigt! Mums på mackan! Ni som tycker att mina shoppingredovisningar är trista får ursäkta, jag är helt enkelt bäst på det här med att handla saker!

                                                                        


Snake eyes

Idag har jag mest tjockat mig och andats in färgångor. Jo se det är så att jag har målat om mina nya rollspelstärningar, så nu ser de ut som giftiga små djungelgrodor i svart och gult. Och nu kommer det att gå jättebra, för jag har rullat ur alla ettor (det funkar så, jag lovar!) Man plockar bort alla tärningar som har slagit ett två gånger i rad, så när man sen ska slå ett viktigt slag så är det ju jätteyttepytteliten chans att man får ettor igen, riiiight?

Dessutom har jag snyggaste klockan, köpt på Myrorna.

And also, I have Super Strong Manly** Mints (**not for girlie-men)

                                                                       

Gud stoppa mig

Jag kanske råkade köpa en skinnjacka fast det inte är i närheten av vår. Det var dumt, men den är fin. Jag ska sälja av lite gamla saker så får jag mindre dåligt samvete! Mmm, jacka.                                                                            

Dagens irritationsmoment

..är folk som säger "äh jag bara skoja". Hela tiden.

Nä va gjorde du?! Jag som trodde att du var asseriös!                                                     

intro2gamedesign

Jag har postat mitt första skrivuppdrag på min gruppblogg för intro2gamedesign och ärligt talat så är jag lite stolt över den, så om ni har lust så kan ni kolla på den här.

Uppgiften lyder så här: "Go to youtube and search for old commercials for Nintendo GameBoy, Atari Lynx and Sega Game Gear. How were they marketed at the time?"

Little adventures

Idag har jag inte haft rinnande vatten hemma. Liksom vad är det här, Ukraina? Det blir liksom ett litet projekt varje gång man ska gå på toa, att ta sig över alla verktyg in till badkaret, bära en hink med vatten över verktygen och sen stå och titta på ens avlämningar i toaletten medan man försöker balansera hinken och hälla. Jag tror att pappa börjar bli klar med rören, så förhoppningsvis så slutar det att vara ett äventyr att kissa imorgon.

Jag har just tittat på en podcast som heter History of Video Games (skolgrejer, yay!) och jag ser fram emot att skriva ett inlägg om marknadsföringen av tidiga spelkonsoler imorgon. Mmm, GameBoy.. Du är fin även om du ger mina tummar skavsår. På riktigt alltså, fett oergonomiskt.


                                                      

Kissing the Sun

Här kommer jag med ett säkert efterlängtat inlägg!

Det ligger till så att jag har ordnat upp mitt liv lite, eller mest mina studier, så nu är jag en lite mer harmonisk person, jag lovar!

Igår så blev jag meddragen på curling med arbetskamraterna, så idag har jag ganska ont i knät och i svanskotan (jag blev kaxig och ramlade såklart) men det var typ asroligt i alla fall. Först när man skulle öva på att åka runt på isen kom jag efter alla andra och var osmidigare än bambi, men när vi började spela var jag värsta naturbegåvningen, jag lovar! Mitt lag vann med 10-1 och jag satte åtminstone ett par av de poängen.

Igår innan curlingen så tog jag i alla fall en sväng in till stan med Sara för att vi skulle möta upp Julia, men hon bangade som vanligt. När vi redan satt på bussen för att möta henne dessutom. Ganska dålig stil eftersom att hon fortfarande har Saras grejer. Hon lånade kläder av Sara vid zombiefotograferingen i.. slutet av oktober kanske? Jag skulle typ ha tvingat henne att posta grejerna, jag har blivit ganska van vid att hantera såna människor. Ni vet, såna där människor man är ytlig vän med, så man antar att de kan få betala saker i efterhand och så, och sen måste man hålla på och bestämma dagar man kan träffas och ta en fika bara för att man vill ha sina pengar. Skärp er!

När vi i alla fall var i stan så passade vi på att köpa tärningar till rollspelet, för det känns ju faktiskt bättre att ha egna matchande tärningar. Så vi letade på Sci-fi bokhandeln så klart, men de har bara fula tärningar. Ett annat alternativ var Dragon's Lair, men där vågar jag inte gå in själv, för det stället är ju inte helt friskt. Så istället så begav vi oss in på närmaste leksaksaffär och köpte varsitt pack D6:or. Jag ska nog spraymåla mina i någon fin färg.

På tal om rollspelet så har jag filat lite på min karaktär som är halvdemon, hon har en pappa från klanen Krathok som härstammar från en djup isdimension (nämde jag att jag är grym på ismagi?) och ja, ungefär såhär skulle hon se ut i ett par cowboyboots och en t-shirtklänning. Hon är ganska mycket mer lila också än vad min skanner tyckte. Vad tycks, borde hon ha bockhorn också?Förresten, jag löser korsord. "Kanske i fritösen": _ A _ _ O _ J _  Hjälp mig?

Edit: _ A _ _ O L J A

Edit2: R A P S O L J A, ni är för långsamma för mig.

Edit3: M A J S O L J A, det finns något som heter så va?

                                                                                        

Superstora fotoinlägget

Är det bara jag som alltid råkar skriva hotsnail eller hormail istället för hotmail? Det är nog bara jag.

Hur som helst så har min garagestudio varit väldigt tätt befolkad de två senaste dagarna, så jag tänkte lägga upp ett par bilder bara så att ni får hänga med!

Först var Aina här och visade upp nya X-mentatueringen, den läker bra. Den är inte färdig än alltså.

Jag fick ta en sväng i studion samtidigt när jag ändå hade nyfärgat hår och allt. Mina pinnarmar blev faktiskt riktigt snygga här.Och så idag har jag fotat de här damerna. Sara är assoceariserad (det heter så, jag lovar!) med mitt kubhalsband och min bandare, mina två käraste ägodelar. Och det är aldrig fel säsong för såpbubblor!Och sista fotot kallar jag för eh.. "kvinna med hatt". Kvinnan som hör till hatten heter Nemo.Todeloo!

                                                                      

Dinosaurier: häftigare än det mesta

Jag promenerade hem med Joel (som för övrigt gärna inte får dö, så vi hoppas att det går bra på hans röntgen imorgon) och vi pratade om barndomsdrömmar och jag berättade om den där drömmen jag hade flera gånger om att dinosaurier åt upp mitt dagis osv, och Joel kommenterade hur ovanligt det har blivit med dinosaurier i populärkulturen i jämförelse med typ när vi växte upp. Jag kommer ärligt talat inte ens på något exempel nu, men jag blev riktigt sugen på att göra något dinosaurierelaterat. Kanske ett tryck på en tygpåse eller något?

Dinosaurier är typ mitt favoritdjur efter Pokémons. Alla pokémons kanske inte räknas som samma djurras. I så fall antar jag att dinosaurier är häftigast. Men å andra sidan så räknas väl inte dinosaurier som samma allihopa heller?På tal om tygtryck har jag gjort en liten prototyp på hur mitt tyg till min födelsedagsklänning kan se ut. Vallmo är min favoritblomma efter tulpaner. Tulpaner är bättre för att de knastrar mysigt när man håller dem i bukett. Vallmo är häftiga för att de är så vilda och ser så speciella ut, de blommar kort men man kan inte missa dem i min trädgård när de väl blommar i alla fall. Och så är de ludna.

Kanske ska göra lite häftiga stjälkar och blad som kan väva ihop hela bilden liksom. You like, you like?                                                            

RSS 2.0