Hej

Jag bara skämtade, jag fick Assassins Creed av Mattias :D:D:D


Här är resten av alla saker jag fick och Philip Glass i bakgrunden som Fridis har målat.Strange day

Det är svårt det här med julafton. Det blir lätt att jag förväntar mig lite för mycket och blir besviken. Fast nu gjorde jag tvärt om, för jag har fått små hintar som "bra att du har köpt skor till dig själv, för det kanske inte blir så mycket annat", och så har jag varit inställd på att inte få något alls. Fast sen så låg det ändå en liten hög med presenter där på.. golvet. Och när det gäller den årliga presenthögen så är nästan allt alltid till mig, jag är lättast att köpa presenter till. Och det slog mig att det var eftertänksamma och kärleksfulla presenter, och så blev jag lite rörd.

Av mamma brukar jag få hudgrejer och trikåplagg, och i år fick jag Sachajuan-hårprodukter, en body lotion med papaya, sjukt söta mångfärgade randiga leggings, en mysig tröja och nagelbandsmojs och en plåtburk med läppglans. Och lite bidrag till körkort. Av pappa brukar jag alltid få kameragrejor och böcker, och i år fick jag ett objektiv till Nikonkameran och Necronomicon.

Det är till och med lugnt att jag får köpa Assassins Creed 2 själv. Jag spelade nyligen färdigt ettan förresten, so good. Ska bara ta sista achievementen nu.


I julstrumpan

Jag köpte en julklapp till mig själv. Anna hade så jäkla fina skor när vi träffades så jag köpte likadana. Från Zoe uppåt Drottninggatan. Fast de är lite mer oxblodsröda än på bilden, inte bruna alltså.


Stök

Jag har just flytt från köket och jag har totalt gett upp det här med kola. Recept är så satans ovetenskapliga. Om det står att jag bara ska ta ut kolan ur micron en gång och röra så gör jag ju det. Och ändå får jag ut någonting som liknar memma och luktar.. inte kola i alla fall. Därav min flykt från kökets förlovade land. Nu sitter jag och dricker den där vit choklad och lime-glöggen, den är en höjdare faktiskt. Men snart måste jag ta mig ut i tolv tretton minus och köpa sånadär små knäckformar. Måste vara lite produktiv!
Dajmbitarna som hamnade i komposten :CEddie Izzard

Jag var och såg Eddie Izzard igår. Pappa berättade att Özz Nûjen har sagt att Jonas Gardell har snott alla sina skämt från Izzard. Och jag tror säkert att Gardell har tagit en hel del inspiration av honom. Hur som helst så var det rätt bra, men jag missade nog ett par skämt, och bibelskämten kändes lite daterade. Jag skrattade desto mera åt skämten om iTunes och Wikipedia och så höjdpunkten: en raptor i en hatt. Sen så hade han ju jeans och skägg och jag känner mig ju lite småaktig för att jag är besviken över det, men en stor del av hans charm ligger i sminket och klackarna. Men jag har ju själv sagt att varje man har rätt till ett skägg. Sen så påpekade faktiskt Anna att han hade väldigt feminina ögonbryn och det var nog något med kombinationen plockade ögonbryn och skägg som fick en att känna att näää, här är något lite skumt.


Sleeping in

Igår blev sista tentan klar och jag har liksom bara gått runt i ett moln av självbelåtenhet sen dess. Efter tentan var det lite snöstorm, och jag stod i skolan i matrummet som har utsikt mot Kista Science Tower, bara att hela tornet var borttrollat i snön. Jag har slagit in julklappar och håller på att göra chokladtryfflar och sen ska jag julstäda.. strax.. kanske. Ska julmysa hos Sara senare och spela alfapet och kasta gris.


Mer salsasås?


Alla kabel-TV:ns offer har ju missat grejen med Anders och Måns, så jag bjuder på ett guldkorn!

Julgodis!

Förresten så tar jag jättegärna emot tips på julgodis! Mitt jullov börjar på torsdag och då tänkte jag börja med julverkstad. Mor min är upptagen med sin uppsats och så jobbar hon helg så jag tänkte ta på mig lite stök. I alla fall det roliga!


I've got news


Igår var jag på Skansen med finska kusinbarnen, tre pojkar är de och det är ju lite hysteriskt att hålla koll på barn som inte kan svenska. Mamma och moster var ju med, men de var ju upptagna med att tjäbbla som systrar gör. Så ungarna springer in i en butik och jag följer ju efter, för någon borde ju ha lite koll. Och så är det ju klart att butiksbiträdena försöker prata lite med dem och jag bara "alltså nej.. de kan inte svenska.. och jag kan inte finska.." För övrigt är barn och djur svårast att fotografera.
Efter den utflykten sov jag som en sten och nailade mattetentan idag. Snart jullov!
Also.. MIN BROR ANTON har en... FLICKVÄN. Separerad med barn. Kanske äldre kvinna kanske?

Sci-fi mässan

Jag och Aina var på sci-fi mässan i lördags och videobloggade lite på plats till vår gemensamma blogg Lance and the Monkey Army. Men eftersom att vi inte har kickat igång den tänkte jag att jag kunde slänga upp det här till att börja med!


Sir Spendalot

Någon kanske minns att min blogg har beskrivits som "handlar mest om kläder, och andra saker hon har köpt." Och jag har ju verkligen försökt leva upp till den föreställningen, men vintermodet är verkligen hårda tider. Det enda jag gillar är ju såna där figursydda små coctailklänningar i nudefärger men det blir alltid lite problem eftersom att jag helt enkelt inte fyller ut kuporna. Det är svårt med saker med isydd bygel men det är så så tjusigt. Så jag bara sitter med en hög med pengar utan något att göra av dem på. Mitt liv är så hårt och orättvist.

RSS 2.0