Ny design

Nu blev det lite nytt och fräscht här. Hoppas ni gillar osv!

                                                                                

Dagens spel

Lite upptagen med att spela PuzzleQuest just nu. It's the awesome.                                         

Ett hyllningsinlägg till Kit

En awesome nyhet är att Kit flyttar in i ett nyktert studentboende som ligger i Åkeshov! Under gymnasiet så var vi typ oseparerbara och drev elevrådet ihop och delade åtminstone en drös med intressen. Sen så kom det sig så att vi bodde i olika delar av staden så jag har knappt sett henne sen dess. Men nu ska det alltså bli andra bullar. Typ superbullar.

Kit är en sån där som inte är negativ när man kommer med idéer som andra människor skulle tycka vara ganska dumma. Kit är en sån där som förstår sig på tankeprocessen och driver på istället för att ifrågasätta när man är i ett bräckligt idéstadie. Kit är awesome.


Ett självporträtt från Kitbloggen Kitmandu
Julian ritar Kit

                                                                            

I <3 my computerJag råkade minsann köpa den här koppen på Lagerhaus. Jag har verkligen ingen användning av en kopp, men det är MIN kopp. Hur som helst så var jag ju tvungen att fira att min nya dator till slut har flyttat in hos mig. Det tar lite tid att formatera 2TB hårddisk o.s.v. så den står mest brevid här och puttrar nu. Vi kommer nog att bygga upp en kärleksfull och meningsfull relation så småningom.

När man inte är superhaj på datorer så kan det vara ett litet helvete att försöka sig på att skaffa en ny stationär. Man kollar runt lite, fattar ingenting, blir tvungen att fatta någonting bara för att förstå hur mycket mer det är man inte fattar. Jag blev dock räddad av Niklas som efter ett par öl utbrister "Men det är ju klart att vi bygger ihop en dator åt dig! Det fixar vi för en kebab!"


Jag har köpt lite andra meningslösa saker också. Men jag tror verkligen att jag kommer undan med senapsgula jeans. Jag lovar jag gör.

                                                                    

Dagens köp

Det är lätt att man nätshoppar lite för mycket när man sitter på jobbet hela dagarna. Jag blev så himla sugen på en vacker provdocka och råkade ramla in på himlarum.se där jag hittade den här fina saken. Tyvärr så ligger butiken i Trosa och jag vet inte ens om provdockan passar mina mått, men den är så mycket finare än såna med en massa plastrattar på.Vad jag däremot faktiskt har råkat köpa är en polaroidkamera. Papperet tillverkas inte ens längre och kostar därför minst 20:-/st men det är några (galningar) som har köpt en fabrik i Mexiko som utvecklar ett nytt papper som förhoppningsvis ska vara billigare och komma ut nästa år. Jag ska hämta ut kameran från Spånga Folkan idag, yayayay.
Jag försökte att knipa en undervattenskamera också men det var någon som lurkade in i sista sekunderna och budade över mig. Ibland hatar jag tradera. Oftast hatar jag tradera.                                

Gotta catch 'em all!

Jag fångade Mesprit! Jag tänkte bara att ni kanske ville veta det.

                                  

Down the rabbit-hole


                                                                        

RSS 2.0