DataTjej är slut!

Det var roligt, det var jobbigt, det var häftigt och nu är det över. 

Jag orkar nästan inte prata om DataTjej mer, så jag tänkte att det kan vara spännande att se konferensen i bilder. Bilderna ligger i kronologisk ordning och är tagna av konferensens fotofunktionärer som jag hade ansvar för. Bilderna sträcker sig över tre dagar och tre kvällar.


Foto: Michael Stahre

Foto: Michael Stahre


Foto: Martin Frost


Foto: Martin Frost


Foto: Andreas "Tokko" Gustafsson


Foto: Andreas "Tokko" Gustafsson


Foto: Alexander Wilczek


Foto: Christian "Avis" Avemark


Foto: Andreas "Tokko" Gustafsson


Foto: Andreas "Tokko" Gustafsson

Foto: Liv Sundman, föreningen DataTjejs ordförande


Foto: Andreas "Tokko" GustafssonNerver

Jag är på helspänn. Kan inte sova. Har satt ihop goodie bags idag och lagt ut på deltagarnas hotellrum. Påsarna innehöll portabel mus, värdebevis på adlibris, läppglans och massa annat som vi har fått sponsrat från företag. Jag har försökt att räkna får för att somna, men ängen de skuttade på förvandlades snabbt till hotellkorridoren, och fåren förvandlades till tjejerna i projektgruppen som skuttade runt. 
NosebleedDen här veckan är det datatjej. Ni vet den där konferensen jag har jobbat på i ett år. Det är kaos och förödelse. Imorgon kommer tjejerna till Stockholm. Det ska nog gå bra. Köpfritt januari

Jag har köpfri månad. Jag har inte hängt på "köpfritt oktober" och liknande tidigare för jag har känt att det är för svårt. Jag får köpimpulser hela tiden för inredning, byggmaterial och växter. Kläder också för att jag ofta umgås genom att gå i affärer. Men nu lyckades jag initiera en köpfri månad alldeles själv. Det krävdes lite egen betänketid för mig. 

Vissa dagar har gått lätt men vissa dagar, som idag, är jättesvåra. Bland annat skulle jag vilja köpa en lampdosa med flera sladdar i så att jag kan hänga lampor som på Lao Wai (där jag för övrigt åt brevid Robyn härom dagen, starstruck!): 


bild

Egentligen har jag redan "förlorat", för jag köpte en stol på Erikshjälpen som jag tänkte visa senare när jag har målat färdigt den. Men, second hand gör ju ingen miljöpåverkan i alla fall, så jag tänker inte sova sämre för det.We're all mad here


RSS 2.0