I tried to do my best but my best did not

Jag bara went nuts igår på kontoret och köpte avant garde-halsbandet och dessa två i svart. Rött hade nog varit rätt fint insåg jag nu. 

Jag har tagit sommarlov nu och lever la vida loca kan man säga. Idag gjorde jag lite småsysslor åt min mamma, som mår bättre och bättre varje dag. Imorgon ska jag förhoppningsvis på en häftig dejt med Kitmandu.bild


bild


Avant garde

Jag blir så jävla såld på Etsy. Särskilt laserskurna akrylsmycken som det här: 


bildProkrastinerar
Moar kittehs!

Jag dör av söthet! Den som är brun på näsan är samma som i förra inlägget, den som är vit på näsan ska bo hos Sara och den röda är i själva verket två röda som är exakt likadana på alla sätt förutom vikten. KITTEHS!!11!one

Jag vill börja med att tacka alla så mycket för stödet. Mamma är hemma från sjukhuset nu och det får mig att må mycket bättre. Läget är egentligen inte så mycket bättre, förutom just att jag slipper att se henne i sjukhuskläder, men behandling och sjukgymnast kickar igång nu.

Idag har jag fotograferat helt adorable kittehs hos Saras föräldrar, bara.. titta på det lilla livet! CUTE KITTEH IS CUTE! Jag tror att just den här var den Sara skulle behålla själv, men var inte rädd för att titta på de andra i kullen. Fast akta er, de är very expensive raskatter. 

EDIT: Det här var inte Saras katt alls, den är till salu, fortfarande för en massa pengar säkert men!
Hoot

Jag fick en uggla på posten idag. Det är en brosch. Den är fin. Den finns på Etsy, där borde alla kolla mera för där finns det massor av billiga fina saker av konstnärer, hantverkare och pysslare över större delarna av världen. 
You know what I fear

Jag brukar försöka hålla en upbeat ton på den här bloggen, men jag vill gärna kommunicera något om vad som händer. Min mamma är rätt sjuk, hon ligger på sjukhus nu och ett tag framöver och jag besökte henne igår. De positiva nyheterna är att det verkar vara en sjukdom med symptom som man kan behandla mer eller mindre. Det negativa är att hon mår förfärligt och jag mår förfärligt av att se min mamma så. 

Jag spenderar min tid med att vara upptagen med saker, lagom enkla saker som fyller huvudet på att bra sätt. Jag har virkat en skål av två gamla t-shirtar och klippt och klistrat en ugglemobil med mönster här. Jag ska nog klippa sönder fler gamla tröjor nu. Jag har köpt ringar från josign också, jag rekommenderar en titt.

Renringen fick mycket uppmärksamhet på Mojangfesten som jag var på med Mattias, att ha en conversation piece är verkligen bästa mingeltipset jag kan ge. Alltså att ha på sig något som andra kan kommentera lätt. 
RSS 2.0