Stora eken på Hölö
Skulls!

Fick ett presentkort på Kosta Boda av jobbet och gjorde det otroligt mogna beslutet att beställa hem döskallar. 

The making of a supervillain

Att vara feminist är mer än en överhängande ideologi för mig. Att vara feminist handlar om att ge mig själv mer möjligheter i livet. En ganska självisk grej, men varför inte utgå från oss själva? Jag förutsätter att jag skulle vara feminist även om jag hade snopp, för då skulle jag antagligen vara lika eller ganska obekväm med de sociala förutsättningar mitt kön gett mig. 

Jag är ledsen ungefär VARJE DAG för att jag funderar på hur stark person jag hade kunnat bli om jag inte hade matats av det här budskapet varje dag i mitt liv: Du ska tycka om rosa, att sminka dig och bry dig om ditt utseende och att ta hand om bäbisar och gulliga djur. Och mind you, jag tycker att jag är en stark person som det är, men fatta då hur stark jag hade blivit om samhället hade uppfostrat mig till ledare! 

Vi kan kolla på ett utdrag ur den här brittiska artikeln

A survey of TV ads for children's toys found that the most-used words for boys were "battle", "power", "heroes", "ultimate", "rapid" and "action". For girls, they were "love", "magic", "style", "babies", "fun", "hair" and "nails".


Jag tycker jättesynd om pojkar för att de inte får lära sig att prata om och hantera sina känslor, men jag tycker MER synd om mig själv för att jag aldrig har fått känna mig som en superhjälte. Och det är därför har jag tagit beslutet att hämnas på samhället och bli superskurk. Skyll er själva kapitalismen, media, antifeminister, regeringen och passiva åskådare. You had it coming. 


bildSame person, different hair

Lupercalia

Alla måste lyssna på Patrick Wolfs nya! Den går på repeat hos mig. Slow Motion

Det blir inga julkort alls förresten, jag tappade helt suget. Bara så att ingen känner sig bortglömd. 

Idag har jag en frisörtid på Noir. Det blir antagligen ganska radical change. Lite sådär som kvinnor gör när de tror att en frisyr kan lösa en livskris. 

Och datatjej rullar på, vi har jobbat med budgeten, inga pengaproblem där, och jag har fotat nästan alla i projektgruppen nu, kolla gärna här. Man måste klicka på varje person för att se en vettig beskärning av bilderna dock. 

Julkort

It's happening. 
Drottningholm med Aina
RSS 2.0