Time warp!

Det har gått ganska lång tid sen jag var i tonåren. När jag var i tonåren så tyckte jag att det töntigaste man kunde göra var att behålla sin egen hårfärg. Det resulterade i en hel rad mer eller mindre, mest mindre, lyckade frisyrer. Det här är en kronologisk bilddump över ett par av dem. Det man måste minnas är att när jag gick ut grundskolan 2005 så hade emo inte ens kommit till Sverige. Jag är helt enkelt för gammal för att ha varit emo.Jag hade jättelångt jätteplatt svart hår. Jag och mina vänner tog såna här bilder och la upp på alternativa communities, vilket skulle utmynna i att få många gothcreds. 
Svart hår går inte att bleka till blont. Bara ett tips sådär. Färger är ju kul. Eller?Att gå från blondin till brunett var inte helt lätt. På den nedre bilden har mitt naturliga hår växt ut, innan dess var det ett försök till brunt som mest blev grönt.

Och så var vi tillbaka i nutiden. Lucky you! 


Sssch!Lyssnar på Veronica Maggio (hört att hon är inne?!?!) och sorterar upp gamla bilder i något slags godtagbart system. Så avslappnande. 

Jag har kodat hela veckan på något ganska spännande. Jag tänkte återkomma med vad.


RSS 2.0