I'm nothing 'til you look at meJag klippte ut det här fotot från tidningen Form som stod i bibliotekets "take our old crap"-hylla. Pretty neat huh?


I'm like a mirror

Ville bara visa upp ett par grejer!

Här är den fantastiskt fantabulösa kökslampan som jag har sprayat i zinkgrått. Här är överdrag till grytlappar som min stört omtänksamma mamma har gjort. Och här är vår stört jäkla smarta microlösning. Den tog liksom upp all bänkyta innan och nu bara KARPOW! Imorgon jobbar jag min sista dag och sen ska jag göra precis vad jag känner för hela dagarna. Just nu känner jag för att åka och kolla på glasögon så det ska jag definitivt göra!


Dogs

Jag åkte till föräldrarna och rotade i lådor med gamla foton. Syftet var att hitta bilder att sätta i ett berlockhalsband, jag tänkte ta mammas studentbild men på pappa däremot finns det bara friluftsbilder. I alla fall så har de drivit fotolabb så det finns en himla massa foton, relaterade och orelaterade till familjen. Den här var jag bara tvungen att slänga upp, den kommer antagligen från kenneln där våra hundar Izok och Kamikk kom ifrån (fast de var vi tvungna att göra oss av med när jag var väldigt liten).
I bokhyllan

Jag har precis sorterat min bokhylla alfabetiskt, men det kanske är dags att tänka om? Tror dessvärre att de flesta av mina böcker är svarta eller beiga.

bild


Shitshitshit

Jag kan inte riktigt släppa de här brillorna. Lite töntigt att ha likadana som Aina men hon använder dem ju typ inte! Ska nog gå förbi optikern och kika en extra gång. 
Selfdefense

Jag har nyligen upptäckt att det är nåt fel på mina försvarsreaktioner.

Om jag känner mig attackerad så knyter jag inte nävarna som man skulle kunna tänka sig att man skulle göra, utan jag trycker armbågarna i sidan och imiterar klor med händerna i nåt som skulle kunna tolkas som en skitfarlig t-rex men mest blir böghanden (fast med båda händerna då).

Jag vet inte riktigt vad det är som händer i min reptilhjärna när jag ska försvara mig. Den tänker typ att jag ändå inte kan slåss, så min bästa chans är att imitera en raptor och hoppas på det bästa.
Progress

Jag pysslar vidare på lägenheten och jag tänkte visa upp lite av framstegen:


Hallen har blivit superfin med korgförvaring. Jag har en miljon sjalar och halsdukar av någon anledning.


Klotrund lampa från Ikea satte jag upp med mina egna händer faktiskt.


Stegpall i valnöt från Mio. Har den till att sitta och knyta skorna på nu.


Badrumsförvaring är en sån grej som jag behöver mycket av.


Och mina gamla ekhyllor blev så jäkla snygga med ordentligt med böcker i dem.


Helgens kap

Jag var ute och tittade på lite grejer med Aina och gjorde några inköp. Allt inom klädbudgeten så klart!

Från H&M, Urban Outfitters och Gina Tricot.Pancakes

Jag tänkte göra ett sånt där gulligt inlägg där jag äter pannkakor på balkongen. Fast sen upptäckte jag att jag inte hade något balkongbord och att det var satans instängt i den där glasburen. Så nu blir det bara en bild på mina pannkakor.


Kit brukade alltid äta pannkakor på torsdagar för att hon senare skulle bli tvungen att säga vad hon ätit till lunch på spanska. Därför tog hon alltid det enda hon kunde säga på spanska. Men så här i efterhand känner jag mig lite lurad, heter det verkligen pankekes? Jag slog liksom upp det nu och jag får bara fram crepes så jag tror liksom inte att de har pannkakor i spansktalande länder.


What's my line?

Jag blev helt förtjust i det här gamla programmet What's my line där en panel med ögonbindel får gissa kändisen med ja- och nejfrågor. Förtjusningen ligger i att kändisen är där och svarar själv så att man får en spännande inblick i deras självbild. Och dessutom har jag aldrig förut sett kändisen Dalí utan bara konstnären Dalí.
Dance with me


bild


Update

Jag vill ju självklart hålla alla uppdaterade men det är lite svårt att ta bilder som ger uttrycket av att det är prydligt här. Till mitt försvar så höll vi (dvs min mamma) på att sätta upp gardiner samtidigt som jag tog de här bilderna så lite extra skräpigt är det faktiskt.Sista bilden slängde jag bara in för att det verkar lite vuxet med olivolja och pepparkvarn bara som bevis på att vi faktiskt inte är 13 år.


Girltalk

Boyfriend undrade vad jag och Aina pratar om när vi är själva. Och det är ju en legitim fråga.

Vi brukar prata om att Elin Klings panna är enorm, vilka kläder som är snygga, vilka kläder som är fula, vem som är ful i vilka kläder, skor, inredning och vem vi vill dejta ur tv-serier, främst Stargate Atlantis.


BlancaJag har målat hela lägenheten idag. Helt själv! Ok, inte helt själv. Inte ens nästan helt själv. Men jag har åtminstone en blåsa på tummen!

Allt blir vitt. Vitt är ju snyggt. Om jag skulle slänga en persisk matta och en fotostativlampa på det också så skulle det vara jäkligt inne. Fast det ska jag nog inte. Jag bara säger. Eller snarare så försöker jag få vita väggar att verka innovativt. Men jag nöjer mig med snyggt.


So many ways

Imorgon får jag nycklarna till min spångalägenhet! Det ska bli ze wünderful.

Idag har jag haft en sån där perfekt dag som jag bara måste berätta om. Gymmet hade sommartider så istället för att gymma cyklade jag och Sara till drottningholm och vandrade runt i barockträdgården. Sen åkte jag med mamma och Mattias och shoppade inredning på Rusta och Hemtex och Mio, men det ligger i lådor så det fotar jag när vi har flyttat in det i lägenheten. Men jag blev så där supernöjd som man inte blir så ofta i alla fall.

bild


RSS 2.0