3D

Åh jag blev så jäkla fotosugen igen. Om jag ska avslöja en hemlis så har jag en idé med 3D-glasögon. Så om någon har några gamla så skulle jag supergärna vilja få/låna dem. Jag vet att jag har haft några men de är nog borta sen länge. Jag kan ju bygga egna också, det kan bli skitcoolt.Jag har inte så mycket tid bara, jag brukar ta en ledig dag på lördagar och rollspela, och så spelar jag lite tv-spel emellanåt. Men till påsklovet, då måste det bli något av det här!


Tuesday morning

Det är lite jobbigt med skola, men det är ju snart sommar, aaiight? Det är bara lite snö kvar och lite minusgrader, men det ordnar sig nog.. snart. Jag har dessutom beställt hem en hälsodeklarationsblankett från Transportstyrelsen så det är ju nästan som att ha ett körkort redan, aaiight?
No shit?


Jag blev så sugen på Sherlock Holmes efter att ha sett den nya filmen på bio att jag just beställde The Complete Sherlock Holmes, en riktig tegelsten. Den kommer nog att trivas i min bokhylla. När jag är ledig är det jätteskönt att läsa lite på morgonen innan man måste ta sig an allt utanför sängen, men nu skulle det egentligen vara smidigare med något som går att ha med sig i väskan. Men jag vill hellre ha allt på en gång.


Friday 12:32

Jag fick Mattias Mass Effect för att han har köpt collector's edition, och jag har ingen större koll än att det är ett rollspel och fett sci-fi, att man ska skjuta ner en massa folk och att man får bygga sin karakär mycket själv. Ser fram emot att spela i alla fall. Glad!Useless Information

Jag och Mattias gick på bio halvspontant denna torsdagskväll och såg på A Serious Man av bröderna Coen, vilken har världens bästa trailer som ni nu ska få se. Otroligt tomt i biosalongen såhär en vardag. Äsch, kolla trailern bara.


Bulletproof

Idag fyller Mattias år tänkte jag bara uppmärksamma, för hela världen är nog glada över att få ha upplevt ett helt år till med den pojken!


I fredags var jag på dejt med Aina, vi gick på bio och fotade i provrum såklart. Och så har hon klippt mig, så nu är jag supafresh lagom till att skolan börjar.
Reeperbahn

Förresten så hade jag tänkt att se Sherlock Holmes på bio men Mattias föreslog att vi skulle se The Imaginarium of Doctor Parnassus istället, och det gjorde vi. Det är Terry Gilliam som har gjort den, samma man som gjorde Fear and Loathing in Las Vegas vilken det råder delade åsikter om, men den här är fantastiskt bra i alla fall. Det är också Heath Ledgers sista film vilket har lösts som så att han ser annorlunda ut varje gång han kliver igenom en magisk spegel. Så hans karaktär spelas även lite kort av Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell, vilket för min del inte är helt fel. Och så spelas ju satan av Tom Waits vilket är ett perfekt val. Jag tycker det är så fascinerande att se vilka som får spela satan. Det brukar vara en så härlig roll.

Det visade sig att Aina inte skulle ha något emot att se Sherlock Holmes igen, så vi ska ta en dinner and a movie-date i veckan. Och det är ju en Guy Ritchie-film så jag förväntar mig storverk.


Tuesday 10:45

Jag har reafyndat lite med Aina, klänningen har jag trånat över förut i en annan färg och nu när den inte kostade något så var det ju helt klart värt. Nu sitter jag och myser i min morgonrocksstora lila kofta.


Movies night

Batman & Robin kan vara den bästa filmen någonsin. Alltså jag menar den senaste batmanfilmen var skitbra och så, med all mörk psykologi, men det fina med tidigare batmanfilmer är den totala avsaknaden psykologi. Vi undrar inte VARFÖR superskurkarna är jävligt onda, vi nöjer oss med att de ramlar ner i radioaktiv gegga och så är det förklarat. Det fina är att skurkarna utvecklar och för med sig ett helt sceneri som inte är helt logisk men himla underbart! Ett plus dessutom är att egentligen ingen dialog sker utan oneliners bara studsas fram och tillbaka mellan karaktärerna. Vad finns det att inte gilla?!


Pictures of someone else

Jag hade en lite sysslolös dag och rotade igenom en gammal låda med foton och hittade den här lilla grabben. "Olle 1920" stod det på baksidan och det sa mig kanske inte så där jättemycket, men när jag nämnde det vid middagsbordet så blev jag upplyst om att det antagligen är min farfar Sven Olov. Och nu när jag kom tillbaka och tittade på honom så var det så där uppenbart. Hatten och rosetten ser lite påtvingade ut, men titta på kängorna, byxorna och strumporna! Så fint.


Genesis


Som ni kanske förstår så har jag legat inne och spelat Assassins Creed, jag blev sjuk och bojkottade nyår också så nu har jag spelat igenom hela spelet på ett par dagar. Lite tomt nu.

Jag har fått lite av uppenbarelse och är väldigt inställd på att satsa på tryckeriet det kommande året. För jag är så himla underground fashion. Ja, vi får se hur det går.


RSS 2.0