Alice

Jag blev som vanligt lite irriterad på något som stod på blogg.se. Det var en tjej som hade lagt upp en trailer till Alice in Wonderland och sen namedroppat DE SÄMSTA filmerna Tim Burton någonsin har gjort. Kan någon ärligt säga att Corpse Bride var bra? Och så kom det sig att jag kikade in på imdb för att konstatera att Tim Burton har gjort några bland de bästa Batmanfilmerna som finns och Apornas Planet.

I alla fall så snubblade jag över den här sjukt gamla bilden på Tim Burton och Danny Elfman när de gjorde Nightmare before Christmas. Det här var liksom innan han bara var en gammal gotargubbe med roliga glasögon. Och fan vad stilig han var! Och checka att Danny Elfman har en antagligen casio-klocka, precis likadan som jag gav Mattias i julklapp. Give me girlfriend creds!


Jag slänger in ett youtube-klipp också ifall någon känner att det behövs lite Danny Elfman-kontext. Det känns som att det är en person som alla skulle kunna veta vem det är, eller att ingen vet det. Han gör mängder med bra filmmusik i alla fall (även till Alice in Wonderland) samt medverkar i Oingo Boingo. Det är något lite off med den mannen men jag kan inte komma på vad. Det känns som att man plötsligt kommer att upptäcka att han inte har några ögonbryn, fast han har det, jag har redan dubbelcheckat.




Kommentarer
Postat av: Aina

Om danny elfman BARA hade gjort vinjettmelodin till Simpsons hade han varit ett geni men nu har ju han gjort en sjukt massa bra. Tex melodin till desperate housewives som är lysande

2010-02-23 @ 21:25:27
URL: http://gattaca.blogg.se/
Postat av: Jo

Juste ja GUD vad produktiv han är!

2010-02-23 @ 21:50:55
URL: http://monkeyland.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Jag hade inte så mycket emot Corpse Bride, faktiskt. Visst, den var ju inte bra, men den var lite gullig.

2010-02-23 @ 22:10:21
URL: http://johannaochrasmusskriver.blogg.se/
Postat av: Jo

Du hade inget emot den och den var gullig, men inte bra? Jag blev nog typ lika besviken som man skulle bli om man förväntade sig godis men fick.. torsk?

2010-02-23 @ 22:26:25
URL: http://monkeyland.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Hmm, kan ifs bero på att jag förväntade mig att den skulle vara skitdålig =p

2010-02-24 @ 00:25:12
URL: http://johannaochrasmusskriver.blogg.se/
Postat av: Jo

Ah okay, jag förväntade mig faktiskt en del när jag såg den.

2010-02-24 @ 09:09:07
URL: http://monkeyland.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback