You're toxic I'm slipping under

Jag brukar, på tal om naket, säga att jag gillar Britney Spears för att provocera folk. Människor blir arga, på riktigt. Det är lika effektivt som att säga att man är emot abort eller att invandrare tar våra jobb! Reaktionen brukar bli ungefär "Hur fan kan du tycka det? Hon är ju skitäcklig!"  Ja, men är det inte det som är roligt? Det är ju de som producerar henne som är bra egentligen!

Det var det jag trodde, innan jag lyssnade igenom hennes Greatest Hits-skiva! Det visade sig att Toxic faktiskt är den enda bra låten hon har gjort. Åtminstone bättre än Haddaways Greatest Hits-skiva som innehåller fyra versioner av What Is Love! Hur som helst så får hon creds eftersom att Toxic nu har glidit in på min mest-lyssnat-lista!


One-two-three-GO!

Jag har efter att ha pysslat ihop bloggen insett att jag kan antyda att jag är naken och hiphop. Sanningen är så klart att jag är otroligt vit och töntig, och sannerligen påklädd!


Eftersom att jag har ovanan att rita med mig själv som modell så tänkte jag starta bloggen med ännu en nakenbild. Enjoy!


För övrigt så lade jag märke till att Aina startade hennes blogg med en nakenbild för snart ett år sedan, som jag fotade!
MONKEYLAND - Makes you look good naked!


RSS 2.0